Asian Geographic Magazines a anuntat deschiderea editiei 2013 a concurslui international de fotografie Asia Without Borders.  In cel de al treisprezecelea an al acestei competitii concursul este deschis fotografilor din intreaga lume care detin in portofoliu fotografii realizate pe teritoriul continentului asiatic. Sponsorul principal al competitei este Canon iar marele premiu este de 5000 de dolari si o croaziera pentru doua persoane in Bali. Termenul limita pentru inscriere este 31 octombrie 2013. Categoriile la care fotografii din Romania se pot  inscrie la aceaste editie sunt:

-People of Asia

-Wildlife of Asia

-Icons of Asia

-Youth Category

Taxa de participare este de 10 USD/fotografie platibila prin PayPal. Pentru categoria “Youth”  (fotografi sub 21 se ani) taxa de participare este redusa la 5 USD/fotografie. Pe langa marele premiu, la fiecare categorie se va acorda castigatorului desemnat cate  o camera foto DSLR Canon 60D. Criteriile de jurizare vor fi : originalitate (20puncte), compozitie (20 puncte), surprinderea momentului (20 puncte) si impact general (20 puncte ).

Desi competitia este renumita in special in zona Asiei de Sud-Est, an de an numarul participantilor din alte tari a crescut semnificativ. In ultimii doi ani au fost premiati, pe langa fotografii locali si fotografi din alte tari (Rusia si Marea Britanie in 2011 si 2012).

Daca ati calatorit in Asia si aveti fotografii care se potrivesc categoriilor enumerate inscrieti-va  pe pagina oficiala a concursului asiangeo.com (click pe link ) si luati-le singaporezilor cei 5000 de dolari, excursia in Bali si/sau aparatele foto ! Succes !

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.