La sfârșitul lunii iunie au fost anunțați câștigătorii concursului National Geographic Travel Photographer of the Year 2018. Concursul s-a aflat la a 17-a ediție și înscrierile fotografiilor în concurs s-au făcut în perioada 2 aprilie-31 mai 2018.

Cele mai reușite dintre miile de fotografii înscrise în concurs au fost selectate și incluse în 9 galerii săptămânale, o foarte mare parte dintre ele fiind disponibile pentru download ca wallpaper. Fotografiile au fost insoțite de explicațiile autorilor privind localizarea si informații despre împrejurarile în care au fost realizate.

S-au acordat premii pentru trei categorii:

  • Categoria “Nature”
  • Categoria “Cities”
  • Categoria “People”

Locul al III-lea la categoria Cities a fost atribuit fotografului GAANESH PRASAD.

Gaanesh Prasad || Concursul National Geographic Photographer of the Year – 2018
Gaanesh Prasad || Concursul National Geographic Photographer of the Year – 2018 .

Localizare: Dubai, Emiratele Arabe Unite

Descrierea fotografiei făcută de autor:

Într-o dimineață devreme am vrut să fotografiez ceața, care este spectaculoasă în Dubai în fiecare an, din luna decembrie până în ianuarie – și care este totodată visul aproape oricărui fotograf din această parte a lumii. Din păcate nu aveam acces pe acoperișul hotelului, așa că am aruncat o privire pe geamul unei ferestre de la un etaj inferior. Am fost copleșit și încântat să văd cât de frumos arată orașul și emoția mea a fost amplificată de îndată ce am văzut  drumul și a clădiriea învecinată reflectându-se în geamul fațadei clădirii în care mă aflam. Am deschis imediat fereastra la maximul accesibil și am tras un singur cadru cu mâinile întinse.

Gaanesh Prasad

Fii social! Poți comenta folosind căsuța de mesaje ( din partea de jos a paginii ) sau folosind formularul facebook

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.