Niagara miniaturizată – timelapse cu tilt&shift

0
2422

Cascada Niagara este de fapt numele generic dat unei zone care include în fapt nu una, ci trei cascade situate la granița dintre Statele Unite ale Americi și Canada. Enumerate în ordine descrescătoare, acestea sunt Cascada Potcoava (Horshoe Falls) aflată pe teritoriul canadian, Cascada Americană (American Falls) și Cascada Vălul Miresii  (Bridal Veil Falls), ambele pe teritoriul SUA. Largimea cascadei este astfel de 1204 metri iar în cel mai înalt punct al acesteia apa cade de la o înălțime de 51 de metri. Considerată a fi una dintre cele mai frumoase cacade din lume ea atrage peste 14 milioane de turiști  anual care sunt impresionați de măreția ei.

Joerg Daiber

Cu toată această măreție, fotograful și videograful german Joerg Daiber de la  SpoonFilm reușește să schimbe perspectiva privitorului. Specializat în fotografia cu obiective tilt&shift și în crearea de video time lapse, Joerg Daiber transformă aceste imaginile fotografiate în zona Niagarei într-un adorabil film cu aspect miniatural, o nano-Niagara, așa cum o numește el.

O abordare inedită care merită a fi văzută:

Echpamentul folositde Joerg Daiber pentru realizarea acestui film: camere Lumix GH2 și GH4, obiective Lumix 14-140mm and 7-14mm.

Fii social! Poți comenta folosind căsuța de mesaje ( din partea de jos a paginii ) sau folosind formularul facebook.

 

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.