Andrei Apostol  ; Pietrele Bunicului si ale Bunicii

Locatie : Insula Ko Samui , Tailanda

© Andrei Apostol

Denumirea locala a formatiunilor aflate in preajma plajei Lamai Beach este Hin Yai  HinTa. In traducere Piatra Bunicului si Piatra Bunicii. O legenda locala spune ca demult ,  un batran si o batrana au iesit cu barca in larg , au fost surprinsi de o furtuna si apoi  inghititi de ape ei  s-ar fi transformat in stanci. Privite dintr-un anumit unghi stancile au intr-adevar forma organelor genitale ale barbatului si ale femeii ( click pe link pentru fotografiile wikipedia ) si locatia popularizata astfel de locuitorii insulei atrage , ca urmare , mii de turisti . Privita insa din orice unghi zona ofera privelisti captivante.

Descrierea momentului , facuta de Andrei Apostol, autorul imaginii :

“Era dimineata in jur de ora 5:30, a doua oara cand m-am trezit pentru rasarit. Reperasem locul cu o zi inainte dupa ce am vazut rasaritul zilei anterioare de pe o alta   plaja .  Am facut compozitia gandindu-ma ca ar fi fost mai fain sa merg cu aparatul pe stanca mai apropiata de grupul de pietre verticale dar nu se putea . Sau eu n-aveam de gand sa risc…

Oricum am fost multumit cand am observat cum arata apa cu timp mare expunere (f9, iso100, 25sec cu trepied) pe stanca semi inundata. Am mai facut cateva cadre cu alte compozitii un pic  mai tarziu dar din doua expuneri pentru ca se luminase destul de mult,cat sa nu mai pot lasa timp mare de expunere, cerul capatand culoarea rosiatica.”

O serie mai mare de fotografii din aceeasi excursie puteti vedea aici.

Daca in calatoriile pe care le-ati facut ati surprins o imagine  interesanta ( personaje, peisaje sau evenimente ) , dati-ne de stire in grupul FotoAventura.

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.