text  si foto Andrei Apostol

Situata in golful Tailandei cu o suprafata de 228 km patrati si o populatie de peste 50000 locuitori atrage in jur de 1.5 milioane turisti anual. Insula este plina de cocotieri si inconjurata mai mult de 50% de plaje. Mi-ar fi placut sa gasesc totul mai rustic, mai neafectat de civilizatie dar in general nu am vazut decat barci motorizate, copii imbracati invariabil in tricouri fosforescente de fotbal si peste tot, intr-o mare aglomeratie – scuterele, cel mai eficient mod de transport pe insula. Totusi am cautat sa ilustrez partile cele mai autentice ale insulei…

© Andrei Apostol

Un Pier situat in partea de nord a insulei langa Bo Phut ( fishermen vilage) ;  imagine surprinsa pe inserat, timp de ploaie,  un pic dramatica in special din cauza cerului

© Andrei Apostol

Fotografie facuta de pe acelasi Un Pier un pic mai tarziu decat imaginea precedenta

© Andrei Apostol

Circuland mult pe scuter, avand o vizibilitate foarte buna si posibilitatea de a opri practic oriunde  mi-a atras atentia aranjamentul respectiv de cocotieri, copaci de care sunt fascinat inclusiv de fructul lor. Imaginea este HDR facut in aparat

© Andrei Apostol

Nathon Pier pe partea de vest intr-o lumina foarte frumoasa, imediat dupa apus

© Andrei Apostol

Plaja Lipa Noi, plaja cu cea mai buna vedere a apusului. Mai multe imagini au fost facute aici revenind in mai multe seri

© Andrei Apostol

Imagine surprinsa in apropierea plajei Lipa Noi inainte de inserat, pe un rau care se varsa foarte aproape  in mare. Acestia sunt pescarii care ne faceau cadrele mai frumoase la apus.

© Andrei Apostol

Fotografie facuta langa Nathon Pier. M-a atras forma interesanta a nisipului descoperit de reflux, profitand  si de copii ce se jucau acolo facand imaginea mai interesanta.

© Andrei Apostol

Lamai Beach in partea de sud-est inainte de rasarit; din nou fascinat de cocotier printre frunzele caruia se zareste o cojita de luna. Micuta casa din departare este un templu aflat chiar pe plaja.

© Andrei Apostol

Pescari dupa apus pe plaja Lipa Noi

© Andrei Apostol

Fotografie facuta la formatiunea de Pietre Grandma & Grandpa (http://www.kosamui.com/lamai-beach/hinta-hinyai.htm)inainte de rasarit. Am putut folosi un timp mare de expunere(30sec) datorita luminii putine la ora aceea, neavand filtru ND.

© Andrei Apostol

Blue Lagoog care cateodata e verde cateodata albastra, situata pe o insula din apropiere, nu mai stiu cum se numeste.

© Andrei Apostol

Din nou la Grandma & Grandpa inainte de rasarit

© Andrei Apostol

Lipa Noi

© Andrei Apostol

Pescar pe plaja Lipa Noi

© Andrei Apostol

Acelasi pescar pe plaja Lipa Noi

© Andrei Apostol

Batrin orb care mi-a atras atentia si m-a facut sa trag scuterul pe stanga( in Tailanda se circula pe modelul British)

© Andrei Apostol

Grandma & Grandpa

© Andrei Apostol

Si in sfarsit un colaj cu un calugar pe care l-am mutat dintr-o piata aglomerata si nepitoreasca, pe un pontoon care se numeste chiar Budha Pier, loc f linistit si ordonat numai bun pt o imagine placuta.

Galerie foto:

Daca ti-a placut ceea ce ai vazut, distribuie pe una dintre retelele de socializare pe care esti conectat (FB , Twitter , etc). Ori lasa-ne un comentariu mai jos, in caseta „Leave a reply”. Ori ambele . Multumim!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.