La sfârșitul lunii iunie au fost anunțați câștigătorii concursului National Geographic Travel Photographer of the Year 2018. Concursul s-a aflat la a 17-a ediție și înscrierile fotografiilor în concurs s-au făcut în perioada 2 aprilie-31 mai 2018.

Cele mai reușite dintre miile de fotografii înscrise în concurs au fost selectate și incluse în 9 galerii săptămânale, o foarte mare parte dintre ele fiind disponibile pentru download ca wallpaper. Fotografiile au fost insoțite de explicațiile autorilor privind localizarea si informații despre împrejurarile în care au fost realizate.

Locul al II-lea la categoria Nature a fost atribuit fotografei HAO JIANG.

Hao Jiang|| Concursul National Geographic Photographer of the Year – 2018

Localizare: Lacul Natron, Tanzania

Descrierea fotografiei făcută de autoare: 

Mii de pasari flamingo pot fi văzute luându-și zborul din frumos colaratul Lac Natron din Tanzania. Înainte de a-și lua zborul, păsările flamingo trebuie să facă un scurt tur pe apă pentru a căpăta viteză. În acele momente,  picioarele lor lungi și roșii  creează o serie de valuri pe apă lacului. Privind în jos din elicopter, aceste linii arata ca gigantice plante  acvatice purtate de ape. Această fotografie a fost realizată dintr-un elicopter.

Hao Jiang

Fii social! Poți comenta folosind căsuța de mesaje ( din partea de jos a paginii ) sau folosind formularul facebook.

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.