La sfârșitul lunii iunie au fost anunțați câștigătorii concursului National Geographic Travel Photographer of the Year 2018. Concursul s-a aflat la a 17-a ediție și înscrierile fotografiilor în concurs s-au făcut în perioada 2 aprilie-31 mai 2018.

Cele mai reușite dintre miile de fotografii înscrise în concurs au fost selectate și incluse în 9 galerii săptămânale, o foarte mare parte dintre ele fiind disponibile pentru download ca wallpaper. Fotografiile au fost insoțite de explicațiile autorilor privind localizarea si informații despre împrejurarile în care au fost realizate.

Marele premiu a fost atribuit fotografei japoneze REIKO TAKAHASHI.

Imaginea a fost aleasă din peste 13.000 de fotografii şi a fost premiată cu 10.000 de euro.

Reiko Takahashi || Concursul National Geographic Photographer of the Year – 2018

Localizare: Kumejima, Japonia

Descrierea fotografiei făcută de autoare: 

Am avut șansa să întâlnesc o balenă cu cocoașă împreună cu puiul ei în prima mea zi de snorkeling în apropierea insulei Kumejina din Japonia. În cea mai mare parte a timpului puiul a rămas aproape de mama sa. La un moment dat puiul a început să sară și să lovească cu coada apa din prejma noastră – era foarte prietenos și curios. În cele din urmă mama, care privea totul din apropiere, a venit să-și ia puiul și să înoate împreună. M-am îndrăgostit complet de pui și de coada sa energică, mare și frumoasă.

Reiko Takahashi

Fii social! Poți comenta folosind căsuța de mesaje ( din partea de jos a paginii ) sau folosind formularul facebook.

 

 

Comenteaza cu contul Facebook
f64.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să adăugați comentariul!
Vă rugăm să introduceți numele aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.